İlk yerli D-Max üretildi

İlk yerli D-Max üretildi

Ekonomi Haberleri

Genel Müdür Tuğrul Arıkan, "Dünya pazarında başarısını ispatlayan bir 'pick-up'ı Türkiye'de üretmeye başlamanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Türkiye'ye 2004 yılından bu yana ithal edilen ve bugüne kadar 23 bin adedin üzerinde satılan Isuzu D-Max, artık içeride de üretilecek. Anadolu Isuzu, ilk yerli D-Max'i 18 Şubat'ta Şekerpınar fabrikasında düzenlenen törenle üretim hattından indirdi. Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, "Dünya pazarında beğenilen ve aldığı ödüllerle başarısını ispatlayan bir 'pick-up'ı Türkiye'de üretmeye başlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Isuzu D-Max, sadece işe değil özel hayata da hitap eden bir araç. Hedefimiz bu aracın çeşitli versiyonlarını geliştirip müşterilerimize sunmak. Bunun için gerekli adımları atacağız. Bu aracın başka ülkelere de ihraç edilmesini sağlamamız lazım. Bunun için de çok iyi bir üretim ve kalite performansı göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...