İhlas Ev Aletleri, tasarımla 2 ayda üçüncü ödülü aldı

Düzenleyen:
İhlas Ev Aletleri,  tasarımla 2 ayda  üçüncü ödülü aldı

Ekonomi Haberleri

Geçtiğimiz yıl temizlik ro-botuyla 'Red Dot' tasarım ödülüne hak kazanan İhlas Ev Aletleri, iF ödülünü de aldı. Böylece yılbaşından bu yana aldığı tasarım ödüllerini üçe çıkarmış oldu...

Teknolojinin büyük hızla geliştiği, şirketlerin ancak tasarımla öne geçtiği günümüzde, bu alanda değer katan firmalar dünyada da fark ediliyor. İhlas Ev Aletleri de, Türkiye'de milyonlarca evde kullanılan temizlik robotlarıyla ödüllerine her geçen gün yenisini ekliyor. Geçtiğimiz yıl temizlik robotuyla 'Red Dot' tasarım ödülüne lâyık görülen İhlas Ev Aletleri, seriye  yenilerini kattı. Şirketin ürettiği Aura Cleanmax ve Aura Roboclean Temizlik ve Sağlık Robotları ile ev aletleri dalında, iF Tasarım ödülü almaya hak kazandı. Almanya’nın Münih kentinde 62’ncisi düzenlenen iF Tasarım Ödülleri için bu yıl 53 ülkeden 2 bin 458 katılımcı, 5 bin 295 tasarım ile başvuruda bulunmuştu. Türkiye’de üretip 50'ye yakın ülkeye ihraç ettiği Aura Cleanmax ve Aura Roboclean Temizlik ve Sağlık Robotlarıyla, ev aletleri dalında iF Tasarım Ödülü’ne lâyık görülen İhlas Ev Aletleri, ocak ayında da Alman Tasarım Konseyi’nin sunduğu ‘ICONIC AWARDS 2016; Interior Innovation’ ödülünü almıştı.
ÖDÜL 7 ALANDA VERİLİYOR
Ödül alan firma ve markalar, 19-21 Ocak 2016 arasında bir araya gelen, uluslararası 53 uzmandan oluşan güçlü bir jüri tarafından değerlendirildi. Ürün, ambalaj, iletişim, profesyonel konsept, iç mimari, servis tasarımı ve mimari olmak üzere 7 alanda 1821 tasarım iF logosunu taşımaya hak kazanırken, 75 tasarım da iF Altın Ödülü'ne değer görüldü.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...