Her yerde tanıtım yapılacak

Her yerde tanıtım yapılacak

Ekonomi Haberleri

Mehmet Şimşek'in verdiği bilgiye göre, tanıtım ve bilgilendirme kampanyası ile öncelikle 5 milyon adet bilgilendirme mektubu, PTT ile gönderilecek.

Mektupta, 6552 sayılı kanunun borçlara ilişkin imkânlarına yer verilecek. MTV, trafik para cezası ve araç muayene borçluları için karayolları üzerinde bulunan billboard, megaboard, raket panolar ve otobüs duraklarının reklam panoları, otobüs arka yüz reklam alanları kullanılacak. Vergi borçluları ile nüfus, seçim, askerlik para cezaları ve öğrenim kredi borçluları için yüksek hızlı tren ve banliyö trenleri gibi toplu taşıma araçları ile büyükşehirlerdeki metro istasyonları, kamu binaları gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde afiş, bilboard, megaboard ve dijital reklam alanları da yine ilanların kullanıldığı yerlerden olacak. Havaalanlarındaki alanlar da tanıtım kampanyası içine alınacak. Şehir merkezleri ile yoğun yerlerde el broşürleri dağıtılacak, radyo ve internet reklamı verilecek, halkın yoğun olduğu yerlerde bilgilendirici el broşürleri dağıtılacak. Ayrıca, TÜVTÜRK'ün geciktirilmiş araç muayenelerine ilişkin tanıtım kampanyasına da destek verilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...