Her gün üç mağaza açacak!

Düzenleyen:
Her gün üç mağaza açacak!

Ekonomi Haberleri

Tüketim ürünleri kategorisinde en hızlı büyüyen perakendeci olan Şok Marketler yılı 4.000 mağaza ile tamamladı. 2016’nın son mağazasını Ümraniye’de açan Şok Marketler’in çalışan sayısı da 17.000’i buldu. Gelecek sene her gün üç mağaza açmayı planlayan Şok, yılın sonunda 1000 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturmayı hedefliyor.

Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, 2011 yılında 1.200 mağaza ile aldıkları şirketi, dört yılda dört katı büyüttüklerine işaret etti. 2016 yılında yüzde 40’a yakın büyüme yakalayarak yılın en hızlı büyüyen perakendecisi olduklarını hatırlatan Demirel, “2016 yılında 4.000 kişiye istihdam sağlayarak çalışan sayımızı 17.000’e yükselttik. Dev bir perakende ailesi olduk. 2017 yılında, bin yeni mağaza açıp market sayımızı beş bine çıkaracağız” dedi. Şok’un yenilenen mağaza konseptinin tüketiciler tarafından tam not aldığına işaret eden Demirel, şunları söyledi: Bu yıl yenilenen 1.600 mağaza ve yeni açtığımız bin mağaza ile birlikte mağazalarımızın üçte ikisini değiştirmiş olduk. Yeni konsepte bağlı olarak, mağazalarımıza giren ziyaretçi sayısı 2016’da ciddi artış gösterdi. Meyve ve sebze ve kişisel bakım kategorileri, bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliğimiz oldu. Meyve sebze satışlarımız bir önceki yıla oranla iki katına ulaştı. Müşterilerimizin temel ihtiyaçlarının tamamına yakınını en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla karşılamaya çalışıyoruz.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...