Hazır ofisle tasarruf ettirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hazır ofisle tasarruf ettirecek

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Amerika ve İngiltere gibi birçok ülkede hızla yaygınlaşan paylaşımsız hazır ofisler, Türkiye’ye de geldi. Bu konsept ilk kez Feryapı tarafından Tioso.co markası ile Kâğıthane’de yer alan Premier Kampüs Ofis’te hayata geçiriliyor.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Feryapı Genel Müdürü Yakup Yılmaz, bir ofisin dekorasyon maliyetinin 1-1,5 milyon TL’yi bulduğunu belirterek, insanların daha az harcama yapmak için hazır ofislere yöneldiğini söyledi. Yılmaz “Tioso.co ofisinizin dekorasyon maliyetini sıfıra indiren, yalnızca işinize odaklanmanız için ofis kurulumuna dair bütün operasyonu sizler için tamamlayan bir markadır. Kullanıcılar tüm abonelik masraflarından arındırılmış şekilde buraya geliyor. Sadece bir kira kontratı yapıyorlar. Başka hiçbir şey ödemiyorlar. Bina aidatı, elektrik, su, güvenlik hizmetleri ve internet kullanımına ekstra para ödememiş oluyorlar.

Hazır ofisle tasarruf ettirecek

Sadece bilgisayarını alıp işine başlayabiliyor. Burası ömür boyu gelir paylaşımı sunuyor” dedi. Tioso.co’da şu anda 140 adet ünite bulunduğunu ifade eden Yılmaz “Yüzde 80’i satıldı. Kalanları satmayı düşünmüyoruz. Sistemin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı olduk. Şu anda 12 bin metrekare alanda hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde İzmir ve Ankara’da yine Feryapı’nın projelerinde örneklerini açmayı düşünüyoruz. Ayrıca Almanya’ya da taşıyabiliriz. Oralarda da bu konsepti büyütmek istiyoruz” diye konuştu. Tioso.co’daki ofislerin kendini 15 yılda amorti edebildiğini ifade eden Yılmaz, metrekare satış fiyatının 115-120 bin TL olduğu ofislerde metrekare kiralama fiyatının 850-1.000 TL olduğunu, ofislerin en küçüğünün kiralık fiyatının ise 40-45 bin TL civarında olduğunu vurguladı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...