Havalar soğudu, fiyatlar düştü: Vatandaşlar balık tezgahlarına akın etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Havalar soğudu, fiyatlar düştü: Vatandaşlar balık tezgahlarına akın etti

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Zonguldak'ta havaların soğumasıyla birlikte balık fiyatları düşüşe geçti. Vatandaşlar balığın ucuzlamasını fırsat bilerek tezgahlara akın etti.

Havaların soğumasıyla birlikte Zonguldak'ta balık fiyatları tekrar düşüşe geçti. Vatandaş ve esnaf balık fiyatlarının düşmesinin sevincini yaşadı. Tezgahlardaki en ucuz balık olan hamsiye, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hamsi 80 TL'ye satışa sunuluyor.

İstavrit 100 TL, palamut ise 150 TL'den satıldı.

PALAMUTTAN VAZGEÇTİK

Balıkçı Zeki Beybeoğlu, "Biz balığı pahalı satma taraftarı değiliz. Şartlar bazen elvermiyor. Bizde insanlar gibi halden balık alıyoruz. Bazen kasası bin TL alıyor bazen de 500 TL alıyor. 500 TL olduğu zaman balığı 50 TL satıyoruz.Bu fiyatları biz belirlemiyoruz tutanlar belirliyor. Öyle bolluk yok. Mezgit yok, çinakop yok, hamsi de bariz bolluk yok. Hamsi 80 TL, palamut 150 TL, istavrit 100 TL. Hava daha yeni soğudu. Ekim’in 20’si. Havalar iki üç günde bir serinledi. Bu sene palamuttan vazgeçtik. Hamsi olur belki çinükop olur mezgit olur" dedi.

Havalar soğudu, fiyatlar düştü: Vatandaşlar balık tezgahlarına akın etti

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...