Halının tozunu alıp ‘Studio’ ile ofise girdi

Düzenleyen:
Halının tozunu alıp ‘Studio’ ile ofise girdi

Ekonomi Haberleri

Royal Halı; sektörde ilk defa uygulanan “sıfır toz” özelliğine sahip Yakamoz koleksiyonu ve yeni markası Studio ile büyüme hedefini yüzde 15’e çıkardı

Ekonomi Servisi 
Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, “akıllı koruma” ve "tozumaz" özelliğine sahip 2016 yılı yeni sezon koleksiyonlarını Gaziantep Orta Doğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen DOMOTEX Fuarı’nda sergiledi. Royal Halı ve Pierre Cardin Halı fuarda, sektörde ilk defa uygulanan “sıfır toz” özelliğine sahip Yakamoz koleksiyonu ve yeni markası Studio'nun lansmanını da gerçekleştirdi. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu 2015 yılında 133 milyon TL’lik ihracat gerçekleştirdiklerini ve ülke ekonomisine katma değer sağladıklarını belirterek “Ciromuz 300 milyon TL’ye ulaştı. Halı ihracatımızın yanında iplik olarak üretimimizin de yüzde 95’ini ihraç ediyoruz. 747 çalışanımızla halı üretiyor ve yeniliklerimizle hem ülkemizde hem de yurt dışında öncelikli tercih edilen markalar arasında yerimizi alıyoruz” dedi.  Nakıboğlu, 230 olan showroom sayısını 2016 yılının sonuna kadar 280’e çıkaracaklarını da kaydederek, “Yılın ilk çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 10’luk bir büyüme gerçekleştirdik. Yıl sonu hedefimiz ise yüzde 10-15 aralığında bir büyümeyi yakalamak. Bu hedefimize giden yolda açacağımız yeni showroomlarımızın önemi büyük olacak. Üretimini gerçekleştirdiğimiz Royal Halı, Pierre Cardin Halı, Atlas Halı ve yeni markamız Studio yeni açılacak showroomlarımızda artık bir arada olacak. Müşterilerimiz de, tasarım ve teknolojik açıdan üstün markalarımızı bir arada bulabilecekler” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...