Haliç'e 500 milyon dolar yatırımla 5 otel geliyor

- Güncelleme:
Haliç'e 500 milyon dolar yatırımla 5 otel geliyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un en değerli alanlarından birisi olan ve 'Altın Boynuz' olarak adlandırılan Haliç'e, yeni turizm yatırımları geliyor.

İstanbul'un en değerli alanlarından birisi olan ve "Altın Boynuz" olarak adlandırılan Haliç'e, yeni turizm yatırımları geliyor. Hilton'un, Hilton Garden Inn ile giriş yapmasının ardından bölgeye 5 yeni otel daha yapılacak. Yatırım miktarı yaklaşık olarak 500 milyon doları bulacak otellerin hizmete girmesiyle birlikte bölgedeki yatak kapasitesinin 1500'ü geçmesi bekleniyor. nbsp;Haliç'te yakın zamanda faaliyete geçecek otellerden biri, sektörün önemli markalarından Mövenpick. Ayrıca mobilya sektörünün önemli firmalarından yerli Lazzoni de Haliç'e bir otel yapıyor. Bölgede 3 otelin inşası ise sürüyor. Öte yandan turizm sektörünün bu yılın 5 ayında 161 yatırım projesi için 1.8 milyar lira yatırım teşviği aldığı bildirildi. Yeni yatırımla yatak sayısının 30 bin daha artması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...