Gurbetçi akını hız kazandı

Gurbetçi akını hız kazandı

EKONOMİ Haberleri

Pandemi sebebiyle uluslararası uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 26 Haziran itibarıyla Avrupa’dan Anadolu’nun 12 şehrine uçuşlarını başlattı.

Avrupa’daki Türklerin memleketlerine direkt seferler ile ulaşmasını kolaylaştırmak için sefer sayılarını arttıran Corendon; Antalya, İzmir, Trabzon, Edremit ve Kayseri Havalimanlarına sezonun ilk yolcularını indirdi. İlk seferler Düseldorf’tan İzmir'e ve Antalya’ya; Köln’den de Trabzon, Edremit ve Kayseri’ye gerçekleştirildi. Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer "Hem hava yollarımızın hem havalimanlarımızın dünya standartlarında aldıkları tedbirlere güveniyoruz. Ayrıca Bakanlığımızın yoğun havaalanlarında Covid-19 test merkezlerinin açılacağını ve Anadolu şehirlerinde belirlenen sağlık merkezlerinde, turistlere ve yaşadığı ülkeye geri dönecek Türk vatandaşlarına test yapılabileceği açıklamasını da olumlu görüyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...