Altın fiyatları yükselir mi düşer mi 11 Mayıs 2023? Güncel altın fiyatları ve uzman yorumları

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altın fiyatları yükselir mi düşer mi 11 Mayıs 2023? Güncel altın fiyatları ve uzman yorumları

Ekonomi Haberleri

Güncel altın fiyatları ve altındaki seyir yatırımcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar oldu? 11 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla güncel altın fiyatlarında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Altın fiyatları için yatırımcılar günlük olarak yaşanan değişimleri not ediyor ve piyasadaki hareketliliğe ve uzmanların görüşlerine göre yatırımlarına yön veriyor. 

İslam Memiş son olarak yaptığı paylaşımda 'kaybederseniz' diyerek rekor tarihini işaret etmişti. Cuma gününde ABD ekonomisine dair gösterge niteliğinde olan iş gücü verileri yayımlandı. 

Geçtiğimiz hafta cuma gününde Amerika Birleşik Devletleri'nde açıklanan kritik verinin ardından sert bir düşüş yaşayan altında fiyatlar pazartesi gününde yükselişe geçmişti. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? 11 Mayıs 2023 güncel altın fiyatları... Çeyrek, gram, yarım ve tam altın ne kadar?

11 MAYIS 2023 ALTIN FİYATLARI GÜNCEL... (SAAT 09.05 İTİBARIYLA)

Gram Altın: 1.276,55 TL
Cumhuriyet Altını: 9.440,00 TL
Yarım Altın: 4.735,00 TL
Çeyrek Altın: 2.361,00 TL

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...