Gümrük Bakanı: El konulan şirketleri yok etmeyelim

Düzenleyen:
Gümrük Bakanı: El konulan şirketleri  yok etmeyelim

Ekonomi Haberleri

İş dünyasının geleneksel buluşma noktası CEO Club toplantısı, Vodafone Türkiye’nin sponsorluğunda Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Bakan Tüfenkci, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında iş dünyasına yönelik yapılan operasyonlara değinerek, “Şirket sahipleri ferdi olarak cezalarını çeksinler, suçları varsa. Ama biz o şirketleri yok etmeyelim, batırmayalım” diye konuştu. Şirketlere yapılacak soruşturmalar için 17-25 Aralık’ın bir milat olduğunu tekrarlayan Tüfenkci, şöyle devam etti: “Eğer o kişiler şirketleri üzerinden bir finans sağlamamışlarsa asla ve asla o şirketler üzerine gitmiyoruz. Esasında bu şirketler bu ülkenin varlıklarıdır. Şirket sahipleri ferdi olarak cezalarını çeksinler. O şirketleri yaşatalım diye de genel düşüncemiz var. Bundan sonraki operasyonların bu söylediğimiz ölçüler çerçevesinde olacak.” 
Gümrük Bakanı: El konulan şirketleri  yok etmeyelim
CEO’lar dijital dönüşümü konuştu
İş adamı Abdullah Kiğılı, KMD Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, BMD Başkanı Sami Kariyo ve Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Zafer Kurşun’un konuşmacı olarak katıldığı CEO Club toplantısında dijital dönüşümün perakende sektörüne etkileri konuşuldu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...