Güler Sabancı: Terör biterse Türkiye uçar

- Güncelleme:
Güler Sabancı: Terör biterse Türkiye uçar

Ekonomi Haberleri

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, barış görüşmelerini bir fırsat olarak değerlendirdi. Sabancı, "Barış ve kardeşlik sürecini gerçekleştirirse, Türkiye ekonomik olarak uçacaktır" dedi.

İş dünyasından hükümetin terör örgütünü bitirmek için attığı adımlara destek geldi. Sabancı Holding Yönetim Kurulu ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, barış ve kardeşlik sürecinden umutlu olduğunu belirterek sürecin desteklenmesi gerektiğin söyledi. Sabancı Vakfı'nın ev sahipliğinde düzenlenen "Çocuk Evliliklerine Beraber Son Verebiliriz: Ülkelerden Örnekler" toplantısında konuşan Sabancı, Türkiye'nin şu anda yaşadığı dönemi bir fırsat olarak değerlendirerek, "Barış ve kardeşlik sürecini gerçekleştirirse, Türkiye'nin ekonomik olarak uçacağına inanıyorum" dedi ve şunları ekledi: "Çaba gösterenleri desteklememiz gereken bir süreç var. Hakikaten umutluyum. Bunu gerçekleştirmek için de ciddi toplumsal destek var. Türkiye barış ve kardeşlik sürecini istiyor. Başbakan bu konuda kararlılık gösteriyor. Bunları bir araya koyduğumuzda ülkemiz için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Türkiye'nin hızlı büyüyeceğine, bölgesel kalkınma farklarına çözüm olacağına inanıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...