Gram altına toz yutturacak! İslam Memiş'ten damga vuracak yatırım tüyosu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri

Dolar ve gram altın rekor üstüne rekor kırıyor. Piyasalarda hareketlilik sürerken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altını da geride bırakacak yatırım aracını açıkladı. Memiş, "Performansı altına göre daha fazla olacak" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından dolar ve altında ekran ile piyasa arasında makas giderek kapanıyor. Ekranlarda dolar ve altın rekor kırarken, Kapalı Çarşı'da ise durgunluk sürüyor. Dolar ve altının yanı sıra dikkat çeken bir diğer yatırım aracı ise gümüş oldu. Gram fiyatı 17 TL'ye kadar çıkan gümüş hakkında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken yorum geldi.

PERFORMANSI ALTINA GÖRE DAHA FAZLA OLACAK

Gümüşün geçen yıl gram altından daha fazla kazandırdığını söyleyen İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"Daha ucuz ve daha fazla kazandıran bir yatırım aracı olduğu için gümüş daha çok tercih ediliyor. Geçen sene gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazandırmıştı ama gümüş yüzde 45 kazandırmıştı. 2023 ve 2024 yıllarında gümüşün performansının altına göre daha fazla olacağını düşünüyoruz."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...