Gençler fikirleriyle yarışıp büyüyecek

Düzenleyen:
Gençler fikirleriyle yarışıp büyüyecek

Ekonomi Haberleri

Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinin (TÜSİAD) 2011 yılından bu yana düzenlediği ‘Bu Gençlikte İş Var’ iş fikri yarışmasının yeni dönemi için başvurular başladı.

TÜSİAD, iş fikri yarışmasının yeni dönem tanıtımını Yaşar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Başvuru sürecinin anlatıldığı panelde yöneticiler gençlerle bir araya geldi. Yarışmanın yeni döneminde, Türkiye’nin farklı şehirlerine girişimciliği yayma hedefiyle yola çıktıklarını belirten TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var Çalışma Grubu Başkanı ve MAP Direktörü Bedii Can Yücaoğlu, üniversite öğrencisi genç girişimci adaylarının gerekli mekanizmalar ile desteklendikleri takdirde, Türkiye’nin büyümesi ve kalkınmasında kilit rol oynayacaklarını söyledi. Yarışmaya son başvuru tarihi 1 Aralık olarak belirlendi. Yücaoğlu, yarışmaya daha çok kadın aday beklediklerini söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...