Gebze konutlarına 2,5 kat talep geldi

Düzenleyen:
Gebze konutlarına 2,5 kat talep geldi

Ekonomi Haberleri

Emlak Konut GYO tarafından Gebze’nin Kirazpınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Gebze Emlak Konutları 3. Etap kura çekilişi 20 Kasım 2016, Pazar günü Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğünde saat 11.00’da noter huzurunda çekiliyor.

Toplamda 1.850 konutun kura ile satışa çıkarıldığı projeye 4.277 kişi ile yaklaşık 2,5 katı yoğun bir başvuru oldu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Yoğun talep ülkemize ve ekonomimize güvenin bir göstergesi oldu. İnşaatına yıl bitmeden başlayacağımız projeyi en kısa sürede sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Daire sahiplerine şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi. Gebze Emlak Konutları 3.Etap’ta standart başvurular için 1.578 konutluk kontenjan açılırken şehit eşleri ve yetimleri, gaziler ve engelliler için de 272 konutluk özel durum kontenjanı da sunuldu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...