Gayrimenkulde satışlar moral veriyor

Gayrimenkulde satışlar  moral veriyor

EKONOMİ Haberleri

Faiz oranlarının gerilemesi ve sektördeki firmaların da cazip kampanyalarla buna destek vermesi, konut sektöründe başlayan hareketliliği hızlandırdı.

İstanbul’da “Nevbahar Üsküdar” projesiyle konut sektörüne giren Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu “Ciddi bir hareketlilik görüyoruz. Satış ofisimizde yoğunluk arttı. Projemiz lansmana çıkalı henüz iki ay oldu. Şu anki satışlar, önümüzdeki günler için ciddi moral veriyor. 2019 sonu hedefimiz, projemizin yüzde 40’ını satmak. İmkanlar el verdiğince, müşteri taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu da sektörde çok rastlanılan bir şey değil. Olabildiğince esnek davranmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Konutun hem ihtiyaç hem de iyi bir yatırım aracı olduğunu söyleyen Kalyoncu “Fiyat artışı yavaş olduğu için, cazibe zirveye ulaşmış durumda. Yabancının artan ilgisi de aslında bununla alakalı. İnşaat maliyetleri arttı ama gayrimenkul fiyatlarındaki artış sınırlı kaldı. Bu sebeple özel indirimlerin uygulandığı bu dönemde ev almanın tam vakti olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...