EYT'lilere ikinci emeklilik fırsatı: Garanti BBVA duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EYT'lilere ikinci emeklilik fırsatı: Garanti BBVA duyurdu

Ekonomi Haberleri

Garanti BBVA Emeklilik tarafından EYT birikimini BES için değerlendirenlere özel bir kampanya yapılıyor. Mayıs ayı süresince 100 bin TL'lik başlangıç kapitelini Bireysel Emeklilik Sistemi'ne yatırıp sözleşme başlatan EYT'liler 4 bin TL'ye varan hediye kazanma imkanı buluyor. Emekliler tarafından sisteme yatırılan paralar için %30 devlet katkısından da yararlanmak mümkün oluyor.

Konuya dair değerlendirmeler yapan Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, "Garanti BBVA Emeklilik olarak genç EYT'lilerin ikinci emeklilik haklarını başlatmaları konusuna destek oluyoruz. EYT ile emekli olanlar 9 Nisan'dan itibaren emekli ikramiyeleri ile maaşlarını almaya başladı.

EYT'LİLER İÇİN BES'TE YENİ FIRSATLAR

Garanti BBVA Emeklilik olarak birikimlerini en güzel şekilde değerlendirmek isteyenler EYT'liler için BES'te yeni fırsatlar sunuluyor. Toplu parasını BES'de değerlendirmek isteyen EYT'liler 4 bin TL'ye dek hediye kampanyasından yararlanabiliyor. Ek olarak ise yatırdıkları tutarın %30'u için devlet katkısı kazanıyorlar.

Bunların yanında katılımcılar BES'te birikimlerini metaverse, hisse senedi veyahut sürdürülebilirlik gibi çeşitli fonlarda değerlendirip hem birikimlerinin değerini koruyabiliyor ve bununla birlikte fon getirilerinden daha fazla kazanıyor. Böylece birikimlerini güvenli bir yatırım aracı ile kazançlı bir şekilde büyütmeyi sürdürüyor.

İkinci emeklilik hakkını dijital üzerinden başlatmak isteyen müşteriler için de aylık ödeme tutarlarına göre ek fayda kazanabilecekleri kampanyalar sürüyor. Bütün EYT'lilere BES yaptırarak ikinci emeklilikleri için bugün itibarıyla adım atmalarını ve geleceklerine yatırım yapmaları hususunu tavsiye ediyoruz.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...