Faruk Özlü: Yerli oto yeni ufuklar açacak

Düzenleyen:
Faruk Özlü: Yerli oto yeni ufuklar açacak

Ekonomi Haberleri

Bakan Faruk Özlü, Türk Otomobili projesinin gençlere ciddi bir ilham kaynağı olacağına inandığını belirterek, “Bu projeyle bir Türk markası oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk Otomobili projesinin gençlere ciddi bir ilham kaynağı olacağına inandığını belirterek, “Bu projeyle bir Türk markası oluşturmayı hedefliyoruz” dedi. Özlü, Shell Eco-marathon yarışması öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. TİM ve Shell Türkiye ev sahipliğindeki toplantıda konuşan Bakan Özlü, şunları söyledi: “Gebze’de bir Bilişim Vadisi kurmak için çalışmalar sürüyor. Bilişim Vadisi’nde dünyaca ünlü firmalar, yerli ve yabancı dev şirketler yer alacak. Ancak burada, kendi gençlerimizin kurduğu firmalar da yer alacak. Ve inanıyorum ki bu firmalar, zamanla dünya çapında firmalara dönüşecek. Bunun yanında, yerli otomobilimizi, yeni teknolojilerin geliştirileceği bir platform olarak da değerlendirmek istiyoruz. Özellikle yakıt teknolojileri konusunda yenilikçi modeller üretmek istiyoruz.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...