EYT'de yol haritası netleşti! Pazartesi Meclis'te

- Güncelleme:
EYT'de yol haritası netleşti! Pazartesi Meclis'te

Ekonomi Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili M.Emin Akbaşoğlu; emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili kanun teklifinin pazartesi günü Meclis Başkanlığına sunulacağını açıkladı.

EYT ile ilgili teklif, çarşamba günü milletvekillerinin imzasına açılmıştı. Teklifin AK Parti ve MHP milletvekillerinin imzasıyla TBMM Başkanlığına verileceği belirtildi. Akbaşoğlu, pazartesi günü saat 11.00’de teklifin verileceğini ve detaylarının kamuoyuna açıklanacağını söyledi. Teklif Meclis Başkanlığına verildikten sonra, hızla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilecek. Vergi, SGK primi, gecikme cezaları ve adli para cezalarının yeniden yapılandırılmasını öngören teklifin komisyondaki görüşmelerinin tamamlanmasının ardından da EYT teklifi Plan Bütçe Komisyonunun gündemine alınacak. EYT teklifinin komisyondaki görüşmelerinin önümüzdeki hafta tamamlanması ve Genel Kurul’a indirilmesi planlanıyor. HABER MERKEZİ ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...