ETİ Sualtı Dünyası açıldı

ETİ Sualtı Dünyası açıldı

Ekonomi Haberleri

ETİ'nin desteğiyle hayata geçirilen "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası" kapılarını ziyaretçilere açtı.

ETİ'nin desteğiyle hayata geçirilen "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası" kapılarını ziyaretçilere açtı. 3,5 milyon liraya mal olan sualtı dünyası ile ETİ, doğduğu şehir olan Eskişehir'de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
2011 yılında projelendirme çalışmalarına başlanan "Büyükşehir Belediyesi Eskişehir ETİ Sualtı Dünyası", Türkiye'de belediye işletmesindeki ilk özel sektör katkılı akvaryum olma özelliğini taşıyor. Hayvanat Bahçesi kompleksi içerisinde yer alan ilk akvaryum olarak da nitelendirilen ETİ Sualtı Dünyası"nın yapımı ise 2,5 yıl sürdü.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası'nın açılış törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı'nın yanı sıra Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile birçok bürokrat ve iş adamı katıldı.
Açılış töreninde konuşan ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, "Eskişehir'in ekonomik ve sosyo-kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla pek çok alanda şehrimize yatırım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Son 5 yılda Eskişehir'in gelişimi için gerçekleştirilen projelere 28 milyon TL'lik bir fon ayırdık. Hacı Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, ETİ Arkeoloji Müzesi bunlardan bir kaçı. Ayrıca uzun yıllardır şehrimizin en önemli temsilcilerinden olan Eskişehirspor'un da destekçisiyiz. Şehrimize eğitimden turizme, kültür sanattan spora kadar birçok alanda kazanımlar sağlamaya gayret ediyoruz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...