'Esnaf, sahurda da paket servis yapsın'

'Esnaf, sahurda da  paket servis yapsın'

EKONOMİ Haberleri

Ramazan ayı boyunca lokanta ve kafe gibi işletmeler hizmetlerini paket servisle yapacak. 19.00-21.00 arasında paket servis veya gel-al şeklinde, 21.00-24.00 arasında ise sadece paket servis şeklinde çalışılacak.

Cumartesi ve pazar günlerinde ise 10.00-20.00 saatleri arasında sadece paket servis şeklinde hizmet verilecek. İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, “Ramazanda lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı gibi iş yerleri paket servislerini, sahuru da kapsayacak şekilde sürdürürlerse işletmelerimize ve istihdama katkısı olacaktır. Ramazanda sahur vakti paket servisi ile bereketlensin. Böylece servis, daha geniş bir zamana yayılmış olur. Daha fazla bir servis talebi doğacağı için de ramazan ayı boyunca motorcu, kurye ek istihdamına da sebep olacaktır. Verilecek her bir destek, ekonomimizi sağlamlaştıracak bir tuğla vazifesi görecektir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...