Belediye, Erdoğan'ın 'indirim' çağrısına sessiz kalmadı: 37 markette yıl sonuna kadar maliyetine satış yapılacak 

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Belediye, Erdoğan'ın 'indirim' çağrısına sessiz kalmadı: 37 markette yıl sonuna kadar maliyetine satış yapılacak 

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'indirim' çağrısına Malatya Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. 37 markette yıl sonuna kadar bin üründe maliyetine satış yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyonla mücadele çerçevesinde yaptığı indirim çağrısına Malatya Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. Belediye iştiraki olan 37 markette yıl sonuna kadar bin üründe maliyetine satış yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi, yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum." diyerek indirim çağrısında bulunmuştu. Erdoğan'ın çağrına Malatya Büyükşehir Belediyesi de kayıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatı doğrultusunda belediye iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş bünyesinde bulunan 37 markette, Cumhuriyetin 100. yılına özel en az 1000 üründe yıl sonuna kadar maliyetine satış yapılması kararı alındı.

"ESENLİK, HALKIN ŞİRKETİDİR"

Esenlik tarafından başlatılan dev kampanya ile ilgili olarak 19 Ekim Perşembe günü Fahri Kayahan'da bulunan Esenlik Marketi ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan marketteki ürünlerin etiket fiyatlarını inceledi. Ürünlerdeki fiyat indirimleri hakkında bilgi alan Başkan Gürkan, "Esenlik Şirketi Malatya'mızın, halkın şirketidir. Esenlik Şirketi aynı zamanda tüm piyasada fiyatları regüle eden bir şirketimizdir" dedi.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK"

Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyonla mücadele çağrısına olumlu cevap vererek yıl sonuna kadar Esenlik marketlerinde maliyetine satışlar yapılacağını ifade etti ve "Esenlik Şirketi kendi üzerine düşen görevi yapmıştır" diye konuştu.

"BİN ÜRÜNDE CİDDİ İNDİRİM BAŞLATTIK"

Enflasyonla mücadele noktasında Esenlik marketlerinin önemli indirimler uyguladığını vurgulayan Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye genelindeki çağrısına uyduklarını belirtti. 

"Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatları doğrultusunda şu an için en az bin üründe ciddi indirim başlatmış bulunmaktayız" diyen Ata, "Bu indirimlerden inşallah tüm Malatyalı hemşerilerimiz faydalanır. İnşallah bunun devamı da gelir diye ümit ediyoruz. Malatya'mıza hayırlı olsun diyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...