Endüstri 4.0 çıkarması! Hannover Messe'ye Türkiye'den 170 firma katılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Endüstri 4.0 çıkarması! Hannover Messe'ye Türkiye'den 170 firma katılacak

Ekonomi Haberleri

Almanya’da 17-21 Nisan arasında düzenlenecek dünyanın en önemli endüstriyel ticaret fuarı Hannover Messe’ye Türkiye’den 170’in üzerinde firma katılacak. Hannover Messe Global Direktörü Hubertus von Monschaw, vize sürecinin hızlandırılması için çalıştıklarını söyledi.

Almanya merkezli dünyanın en büyük fuar düzenleyicilerinden Deutsche Messe AG’nin organize ettiği ve Almanya’nın Hannover şehrinde bu yıl 17-21 Nisan arasında 76’ncısı düzenlenecek Hannover Messe Fuarı, 4 bini aşkın katılımcı firma ve 100 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Endüstri 4.0, dekarbonizasyon, yapay zekâ ve makine öğrenimi, enerji yönetimi ve hidrojen & yakıt hücrelerinin ön planda olacağı fuarda yedi ürün grubu sergilenecek. Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, “Fuarda bu yıl İstanbul Ticaret Odası (İTO) desteği ve Hannover Fairs Turkey organizasyonu ile Türkiye’den 170’in üzerinde firma 6 bin metrekareye yakın bir alanda katılım sağlayacak” dedi.

Hannover Messe Global Direktörü Hubertus von Monschaw de fuarda karmaşık üretim süreçlerinin dijitalleştirilmesi ve karbon ayak izinin azaltılması gibi başlıkların öne çıkacağını söyledi. Son dönemde iş dünyasının vize almada sıkıntı yaşamasına ilişkin Monschaw, “Vize sürecinin hızlandırılması için, bu konuyu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

"BU SENE ÇOK DAHA BÜYÜK BİR TALEP OLDU"

İTO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sami Atılgan ise şöyle konuştu: Geçen sene, Hannover Messe Türkiye millî katılım organizasyonunu 4 salonda toplamda 1.020 metrekare alanda 49 katılımcının iştiraki ile gerçekleştirmiştik. Bu sene çok daha büyük bir talep oldu, fuar idaresinden ekstra yer talep ettik ve 1.800 metrekarelik bir alanda 82 katılımcıyla yer alacağız. ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...