En düşük memur maaşı 17 bin TL mi olacak? İletişim Başkanlığı noktayı koydu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
En düşük memur maaşı 17 bin TL mi olacak? İletişim Başkanlığı noktayı koydu

Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağını duyurmasının ardından bazı sosyal medya hesaplarında en düşük memur maaşı 17 bin TL olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. İletişim Başkanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağını müjdelemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sosyal medyada en düşük memur maaşının 17 bin TL olacağı yönünde iddialar dolaşmaya başladı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı iddialara yönelik açıklama yaptı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bir televizyon kanalına konuşan Çalışma Ekonomistinin, en düşük memur maaşının brüt 22 bin lira olacağını sehven söylediği aktarıldı.

İddiaların asılsız olduğu belirtilen açıklamada, "️Temmuz'da en düşük memur maaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği üzere net 22 bin lira olacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...