Emeklilere bir ek ödeme daha tanımlandı! Ay sonuna kadar hesaplara 8 bin TL geçecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emeklilere bir ek ödeme daha tanımlandı! Ay sonuna kadar hesaplara 8 bin TL geçecek
Ekonomi Haberleri

EYT yasasının yürürlüğe girmesi ve en düşük emekli maaşının güncellenmesinin ardından harekete geçen bankalar, emekliler için ek ödeme fırsatlarını açıklamaya başladı. Bu noktada son müjdeli haber Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan geldi. Banka, nisan ayı promosyon kampanyasını duyurdu. İşte ayrıntılar…

3 Mart 2023 tarihinde yürürlüğe giren ve milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren EYT yasasının yankıları sürerken geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşında da düzenlemeye gidildi. 5 bin 500 TL’den 7 bin 500 TL’ye yükseltilmiş olan en düşük emekli maaşı kararının tüm emekli vatandaşları ve EYT’lileri kapsadığı belirtilirken bankalar da bu açıklamaların üzerine harekete geçti.

Emeklilere bir ek ödeme daha tanımlandı! Ay sonuna kadar hesaplara 8 bin TL geçecek

Milyonlarca emekliyi ve emekli olmayı bekleyen EYT’lileri ilgilendiren önemli kararların açıklanmasının ardından harekete geçen bankalar, emekli müşteri sayılarını artırabilmek amacı ile promosyon kampanyalarında güncellemeye gittiklerini duyurdu. Bu kapsamda nisan ayında emeklilere ve yeni emekli olacak olan diğer vatandaşlara maaş harici ek ödeme hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri de Kuveyt Türk Katılım Bankası oldu.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlamış olan Kuveyt Türk Katılım Bankası, yeni dönemde emeklilik hakkını kazanacak olan vatandaşların ve mevcut emeklilerin ek ödeme hizmetlerinden yararlanabileceklerini bildirdi. Katılım bankası söz konusu promosyon kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023

Sıfır faiz stratejisi ile geliştirmiş olduğu finansman kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne artırmaya devam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, bu kez de emeklileri ve EYT kapsamında olan vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir kampanyaya imza attığını bildirdi. “Promosyon” başlığı altında düzenlemiş olduğu yeni kampanyasının başvurulara açılmış olduğunu belirten katılım bankası, detayları aktardı.

Emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan emeklilere ve ilk maaşını kendi bünyesinden alacağını taahhüt eden yeni emeklilere maaş baremlerine göre promosyon ödemesi yapacağını bildiren Kuveyt Türk Katılım Bankası, söz konusu ek ödeme tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • 0- 3.499 TL arasında maaş alanlara: 4.800 TL
  • 500- 7.499 TL arasında maaş alanlara: 5.600 TL
  • 500- 9.999 TL arasında maaş alanlara: 7.200 TL
  • 000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 8.000 TL

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın 8 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı veya banka şubeleri aracılığı ile hesaplarının taşınmasına yönelik talep oluşturabilirler.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...