Emekliler zorlanmamalı

Düzenleyen:
Emekliler zorlanmamalı

Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, emekliye promosyon uygulamasının hayata geçirilmesinin ardından bazı bankaların yeni şartlar öne sürdüğü ve çok sayıda evrak imzalattığı yönündeki şikayetler üzerine “Bankalarımız emeklileri zorlamamalı!” dedi.

İsmail Sonsuz ANKARA
Meclis’te bir grup gazeteciye açıklamalarda bulunan Ağbal “Emeklilerimizin kendilerine yapılan promosyon ödemesi karşılığında bankaları ile olan ilişkilerinde azami derece gayret gösterecekleri tabiidir.  Bankaların müşteri ilişkileri departmanları emeklilerimize gerekli bilgilendirmeleri, yönlendirmeleri yapar. Bunun için çok fazla evrak imzalatmak doğru değil!” dedi. Ağbal “Bankalarımızdan, müşteri ilişkileri kapsamında emekli vatandaşlarımıza daha fazla ilgi göstermelerini bekliyoruz. İlgi gösterilmesi durumunda emekli vatandaşımız da bankacılık işlemlerini tabii ki maaşını aldığı bankadan yapacaktır.  Bir başka bankaya gitmeyecektir. Onun için bankalarımız emeklilerimize yardımcı olmalı, onları zorlamamalı!” diye konuştu. 
 ÖNEMLİ OLAN KARŞILIKLI GÜVEN
“Profesyonel işletmecilikte önemli olan müşteri üzerinde güven oluşturmaktır, karşılıklı güvendir.” diyen Ağbal şunları söyledi: Kimse müşteriye ‘bu parayı bankadan çekmeyeceksin!’ demiyor zaten. Müşteri emekli aylığını aldıktan sonra istediği işlemleri yapabilir. Burada bence karşılıklı yatırım ve diğer fırsatların paylaşılması önemli. Beni bazı kurumların Call Center’larından arayıp, ‘Şöyle bir fırsatımız var buna dahil olur musunuz?’ teklifinde bulunuyorlar. Bakıyorum, avantajlı ise ‘tamam, dahil olurum’ diyorum. Müşteri her şeyin merkezinde. Müşteriyi memnun ederseniz bir başka yere gitmez.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...