Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Elinizi çabuk tutun, dolar ve altın bu seviyelere kadar yükselecek!

Düzenleyen:
Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Elinizi çabuk tutun, dolar ve altın bu seviyelere kadar yükselecek!

EKONOMİ Haberleri

Altın ve Para Piyasası Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve dolarla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. Doların zirve yapacağını belirten Şatıroğlu, yatırımcıları uyararak sabırlı olmaları gerektiğini vurguladı. Altın fiyatlarının da daha da yükseleceğini belirten Şatıroğlu, Amerikan 10 yıllıklara dikkat çekti. Öte yandan Tunç Şatıroğlu, Ons altının 2267 dolar seviyelerine kadar çıkacağına ve Gram altında da tarihi bir yükseliş olacağını söyledi.

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, Youtube’dan yayınladığı yeni videosunda altın ve dolarla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. Doların zirve yapacağını söyleyen Şatıroğlu, 18 seviyelerini işaret etti. Yatırımcıların “Altın fiyatları düşer mi? Gram altın yükselir mi? Altın hangi fiyattan alınır?” sorularına cevap veren Tunç Şatıroğlu, altın fiyatlarının daha da yükseleceğini belirtti. İşte Altın ve Para Piyasası Uzmanı Tunç Şatıroğlu’nun açıklamaları. 

“DOLAR ZİRVEYİ GÖRECEK ŞİMİDEN UYARIYORUM” 

Doların daha da artacağını ve özellikle dolar üzerinden borcu olanların bir an önce ödeme yapmaları gerektiğini söyleyen Şatıroğlu, doların yükseleceğin kritik seviyeyi söyledi. İşte Şatıroğlu’nun dikkat çeken açıklamaları; 

"Piyasa doların yukarı gitmesini istiyor. İllaki çıkacak ama ne zaman çıkacağı belli değiş. Dolarla ilgili bir zirve beklentim var. 18 seviyelerin üzerine çıkabilir. Doların oraya kadar gitmesini bekliyorum. Artık ekonomi yönetimi ne yapar bilemem. Dolar borcu olanlar beklemesin. Hemen borçlarını ödesin. Euro ise almak bu dönemde riskli. TL varsa eğer dolar almak yerine Kur Korumalı Mevduatı tercih edebilirler. Dolarınız varsa şayet Kur Korumalı Mevduat'a geçmenizi önermiyorum."

“AMERİKAN 10 YILLIKLAR DÜŞERSE ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR”  

Amerikan 10 yıllıkların altın fiyatlarını doğrudan etkileye bileceğini belirten Tunç Şatıroğlu, altın fiyatlarının güçlenebileceğini belirterek şunları söyledi: 

"Amerikan 10 yıllıklar düşecekse Altının da yükselmesini bekleriz. Çünkü altın faiz getirmeyen bir varlık. Faizler düşüyorsa altın çıkar. Faizler yükseliyorsa altının çıkmasını bekleyemeyiz. Faizler yükseldiği halde altın çıkıyorsa demek ki altında ilgi var. Amerikan 10 yıllıklarda düşüş başlamasını bekliyorum. Düşüş olursa ons ve altının daha da kuvvetlenmesini bekliyorum"

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Elinizi çabuk tutun, dolar ve altın bu seviyelere kadar yükselecek!

“ALTINDA YÜKSELİŞLERİN DEVAM ETMESİNİ BEKLİYORUM” 

Altın fiyatlarının daha da yükseleceğini belirten Şatıroğlu, bu yılki hedefini açıkladı. Şatıroğlu, "Benim bu yılki altında hedefim Bu 2267. Altında yükselişin devamını bekliyorum. Gram altında da yükseliş olacaktır. Gram altın alın. Gümüş iki katı artacak. Gümüşte bu seneki hedefimiz 35'dir. " ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...