Ekonomi yönetiminde önemli zirve başladı: Masada yastık altı altın var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ekonomi yönetiminde önemli zirve başladı: Masada yastık altı altın var

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkanlığında toplandı. Kurul toplantısında kredi ve kredi kartına sınırlama, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması, dijital para çalışmalarındaki son durumun değerlendirilmesi bekleniyor.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Kurulun önemli ekonomi konularında değerlendirme yapması bekleniyor.

EKONOMİ YÖNETİMİ BİR ARADA

Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

MASADA YASTIK ALTI ALTIN VAR

Kurulun toplantıda enflasyonla mücadele, kredi ve kredi kartına sınırlama, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması, dijital para çalışmaları, katılım finans çerçeve kanunu çalışmaları ve Aile ve Gençlik Bankası başta olmak üzere önemli başlıkları masaya yatırması bekleniyor.

Toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...