EHABS kurulması ihalesine 5 teklif

/ Kaynak: AA
EHABS kurulması ihalesine 5 teklif

Ekonomi Haberleri  / AA

EHABS kurulması ihalesine 5 firmadan teklif geldi.

Türkiye'deki elektronik haberleşme altyapılarına ait bilgileri içeren veri tabanı oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen Elektronik Haberleşme Altyapı Bilgi Sistemi (EHABS) kurulması ihalesine 5 firmadan teklif geldi.


İhale, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğünce, Bakanlık toplantı salonunda yapıldı.


Yaklaşık maliyeti KDV hariç 9 milyon 591 bin 530 lira olan ihale konusu iş için 5 teklif veren firmalar ile teklifleri şöyle:
- Gantek Teknoloji Bilişim Çözümleri AŞ 7 milyon 749 bin lira,
- Compro Bilişim Teknolojileri AŞ 7 milyon 543 bin 997 lira,
- Proline Bilişim Sistemleri ve Ticaret AŞ 5 milyon 926 bin 806 lira,
- Net Solutions, Arpod ve RKSoft iş ortaklığı 6 milyon 754 bin 640 lira
- Koçsistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri AŞ 7 milyon 167 bin 500 lira.
İhale Komisyonu tarafından teklif dosyalarının detaylı incelenmesinin ardından ihaleyi kazanan firma açıklanacak.
- Elektronik haberleşme altyapılarına ait veri tabanı oluşturulacak


Türkiye'nin elektronik haberleşme altyapılarına ait bilgileri içeren veri tabanı oluşturulacak, elektronik haberleşme alt yapılarının taşınmazlar üzerinden geçirilmesine ve tesis paylaşımına ilişkin süreçleri takip edilecek, yönetmeyi ve yürütmeyi sağlayacak uygulama yazılımı ve coğrafi bilgi sistemi oluşturulacak.


E-Dönüşüm Türkiye Projesi Birlikte Çalışılabilirlik Esasları Rehberine uygun olarak hazırlanacak sistem, 7 gün 24 saat hizmet esasına göre sorunsuz, kesintisiz ve hatasız çalışacak şekilde tasarlanacak.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...