e-Seferberlik’te 370 milyon liralık ürün satıldı

- Güncelleme:
e-Seferberlik’te 370 milyon liralık ürün satıldı

Ekonomi Haberleri

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan e-Seferberlik kapsamında bugüne kadar satılan ürün sayısı 4 milyon 365 bin 201 oldu.

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan e-Ticaret’te ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ (e-Seferberlik) kapsamında bugüne kadar satılan ürünlerin toplam bedeli 369 milyon 859 bin 736 liraya ulaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, gönüllülük esasına göre yürütülen e-Seferberlik’e ülkede faaliyet gösteren e-Ticaret pazar yerleri ve e-Ticaret satıcıları ile kargo ve lojistik işletmelerinin katılım sağladığı bildirildi. e-Seferberlik’te, depremzede vatandaşların öncelikli temel ihtiyaç ürünlerinin satışının yapıldığı aktarılarak “Bu satışlar için elektronik ticaret pazar yerlerince satıcılardan herhangi bir komisyon ve taşıma bedeli alınmamış, ayrıca ürünler gerek platformlarımızca gerekse de satıcılarımızca indirimli fiyattan satışa sunulmuştur. Bakanlığımız koordinasyonunda yürütülen e-Seferberlik’e vatandaşlarımız ve işletmelerimiz yoğun ilgi göstermiş, bugüne kadar satılan ürün sayısı 4 milyon 365 bin 201 adede, satılan ürünlerin toplam bedeli ise 369 milyon 859 bin 736 liraya ulaşmıştır” ifadesine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...