Dünyanın en büyük ticari ağı Türkiye'de

/ Kaynak: İHA
Dünyanın en büyük ticari ağı Türkiye'de

Ekonomi Haberleri  / İHA

Mahalleli ile esnafı buluşturan mahalleesnafi.com, yeni ön muhasebe programını ücretsiz olarak esnafın hizmetine sundu.

Sayıları milyonları geçen mahalle esnafı dünyanın en büyük ticari ağı. Girişimci Demir Ali Toktaş, dünyada milyon noktadan satış yapabilme yeteneğine sahip hiç bir ticari ağ yok diyerek, "Bir Esnaf diğer bir esnafa bir paketi elden ele uzatsa memleketin bir ucundan diğer bir ucuna daha hızlı kargo gönderemezsiniz" diyor.


Geçen yıl mahalleesnafi.com tarafından yayınlanan Ücretsiz Perakende Satış Programı, yoğun ilgi görmesi üzerine, daha da geliştirilip V2 adı verilen Ön Muhasebe Programı haline getirildi. mahalleesnafi.com geçtiğimiz günlerde yeni versiyonun bir çok özelliğini de tanıtarak


http://www.mahalleesnafi.com/desktop/index.php adresinden esnafın hizmetine yine ücretsiz olarak sundu.


Yetlililer, programın neden ücretsiz olduğunu şöyle açıkladı: "Aslında program esnafın www.mahalleesnafi.com portalına ürün girmesini kolaylaştırmak için yapılmıştı. Ürünlerin tek tek girilmesi, stok durumlarının kontrolu vs. gibi konular sistemin gelişmesi açısından en büyük engeldi. Program sayesinde ürünlerin online olarak satışa açmak oldukça kolay. Ancak programın esnaf tarafından çok beğenilmesi aynı zamanda ön muhasebe olarak kullanılması bizleri hem çok memnun etti hemde zorunlu olarak yeni bir mecraya yöneltti.


Kullananlar tarafından gelen talepler doğrultusunda; programın daha gelişmiş versiyonlarını da yakında yayına alacaklarını belirten yetkililer, kolay kurulumlu online alışveriş sitesinden çoklu kullanıcılı depo - mağaza yönetimine kadar yeni modüllerinin olduğunu ve çok yakında yayınlanacağını söylediler. Bu servislerin bulut tabanlı ve ücretli olacağını, aynı zamanda tüm mobil cihazlarda çalışabilme özelliğini de söylemeden geçmeyelim".


Masaüstü bir bilgisayara sahip esnafların programı kolaylıkla kurabileceklerini belirten yetkililer, http://www.mahalleesnafi.com/desktop/index.php adresinden ücretsiz olarak programın indirilebileceğini kaydetti.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...