Dolar ve Euro Düşüyor | Kur Ne Kadar, Dolar Kaç TL, EURO Kaç TL oldu?

Düzenleyen:
Dolar ve Euro Düşüyor | Kur Ne Kadar, Dolar Kaç TL, EURO Kaç TL oldu?

Ekonomi Haberleri

Dolar ve euro düşmeye devam ediyor. Peki 27 Kasım 2017 itibarıyla dolar ve euro kaç TL? Haftaya 3,93 seviyelerinde başlayan dolar kuru, 3,91 seviyelerinin altına kadar indi. Aynı saatler arasında euro da 4,6745 TL'den işlem görüyor... İşte dolar ve euroda son durum...

27 Kasım Dolar ve euro fiyatları ne kadar? Bir dolar ve bir euro kaç TL yapıyor? Güncel kur fiyatları ile ilgili merak ettiklerinizi bu haberde derledik. Dolar haftaya 3,91 euro ise 4,6745'ten işlem görüyor. İşte 27 Kasım dolar ve euro kur ile ilgili bilgiler...

Türk lirası, bugün dolar ve euro karşısında yüzde 1'e varan değer artışı yaşıyor.

Dolar TL, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politikasını beklenildiği kadar hızlı şekilde sıkılaştırmayacağı öngörüsü ve TCMB'nin gerekli görmesi hâlinde faiz de dahil gerekli adımları atacağına yönelik Cumhurbaşkanlığı danışmanlarının söylemleriyle düşüşüne bugün de devam etti.

Haftaya 3,93 seviyesinde başlayan kur, öğle saatlerinde 3,91 seviyesinin altına düşerek 3,90'ı test etti. Aynı dakikalarda euro/TL de 4,66 seviyesine indi.

Dolar/TL saat 14.22 itibarıyla günlük bazda yüzde 0,74 düşüşle 3,9148'den, euro/TL ise yüzde 0.73 düşüşle 4,6745'ten işlem görüyor.

Bugün yurt içerisinde açıklanacak önemli bir veri bulunmazken, yurt dışında ABD konut satışları ve Dallas Fed İmalat Sanayi Aktivite Endeksi izlenecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...