Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? | 30 Temmuz Dolar- Euro Fiyatları

Düzenleyen:
Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? | 30 Temmuz Dolar- Euro Fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Yeni haftaya başlarken Dolar ve Euro kurunda dalgalanmalar sürüyor. "Dolar ve Euro bugün kaç TL oldu? Dolar kurunda son durum ne? Dolar yükseldi mi?" gibi sorulara cevap aranıyor. İşte piyasaların son durumu...

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,84, euro 5,63 seviyesinde hareket ediyor.

Dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününde 4,84 civarında işlem görüyor.

ABD yönetiminin en üst düzey isimlerinin, ABD'li rahip Andrew Brunson'ın serbest bırakılmaması halinde Türkiye'ye yaptırımlar uygulanacağı açıklamalarının dolarda geçen hafta yükseliş görülmüştü. 

Euro/TL ise 5,63 seviyesinde hareket ediyor. 

Küresel piyasalarda bu hafta ABD, Japonya ve İngiltere merkez bankalarının para politikası kararları ve ABD'de açıklanacak olan enflasyon ile istihdam verileri bekleniyor.

İç piyasalarda ise Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın açıklanacağı yılın üçüncü enflasyon raporu izlenecek. Cuma günü açıklanacak enflasyon verileri de piyasalarda yön belirleyici olacak.

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? | 30 Temmuz Dolar- Euro Fiyatları

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...