Dolar Ne Kadar Oldu? (Dolar-Euro Kuru 13 Temmuz 2018)

Düzenleyen:
Dolar Ne Kadar Oldu? (Dolar-Euro Kuru 13 Temmuz 2018)

EKONOMİ Haberleri

Dolar ile TL arasındaki dalgalı seyir devam ediyor. Peki Dolar - Euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? İşte son günlerde rekor üstüne rekor kıran dolar kurunda son durum...

Dolar Ne Kadar Oldu? (Dolar-Euro Kuru 13 Temmuz 2018) Dolar'daki artışın ardından tüm gözler Dolar ve Eura kuruna çevrildi.Bankalararası piyasada dolar 4,85, euro 5,65 civarında seyrediyor. İşte dolar ve euro kurunun son durumu...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün enflasyon ve Merkez Bankası ile ilgili mesajları sonrası 4,78'e kadar inen yeniden 4,80 seviyesinin üzerine yükseldi. Kur bugün de 4,85 civarında hareket ediyor. 

Albayrak "hiç olmadığı kadar etkin" bir Merkez Bankası'nın, yeni dönem politikalarının temel hedefleri arasında yer alacağını belirterek enflasyonun en kısa sürede önce tek haneye, ardından hedeflerine gerilemesi için adımları atacaklarını söyledi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...