Dolar ne kadar? (21 Aralık dolar euro fiyatları)

Düzenleyen:
Dolar ne kadar? (21 Aralık dolar euro fiyatları)

Ekonomi Haberleri

Küresel piyasalar yılın sonuna doğru nispeten sakin bir döneme girerken, dolar kuru sakin bir seyir izliyor. Peki dolar ne kadar? Güne yatay hareketle 3,82 seviyesinde başlayan dolar, ABD 3. çeyrek büyüme verilerinin ardından 3,8175 seviyesine kadar geriledi. İşte 21 Aralık dolar euro fiyatları

Dolar ne kadar? Euro kaç lira, 21 Aralık dolar euro fiyatları ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.Yeni güne başlarken kur, yatay hareketle 3,83 civarında işlem görüyor. Euro ise 4,55'in üzerinde işlem görüyor. Türk Lirası, dolar karşısında kazanımlarını korurken, ABD'de vergi reform paketi Kongreden geçti. Tasarının hafta bitmeden Başkan Trump tarafından imzalanarak yasalaşması bekleniyor. Uzmanlar, vergi düzenlemesine ilişkin gelişmelerin dolara etkisinin şimdilik sınırlı kaldığını belirtiyor.

dolar 1.jpg

Küresel piyasalar yılın sonuna doğru nispeten sakin bir döneme girerken, dolar kuru sakin bir seyir izliyor. Zayıf veri akışından da destek bulan dolar/TL son iki gündür 3,82-3,84 dar bandında hareket etti.

ABD 3. ÇEYREKTE YÜZDE 3,2 BÜYÜDÜ

ABD'de 3. çeyrek GSYH büyümesi yüzde 3,2 ile beklentinin gerisinde kaldı. Öte yandan haftalık işsizlik maaşı başvuruları 20 bin artışla 245 bine ulaştı.

Yeni güne başlarken kur, yatay hareketle 3,83 civarında işlem görmesinin ardından 3,8175'e kadar geriledi.

Euro ise 4,53'ün üzerinde işlem görüyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...