Dolar bugün ne kadar? Dolardan Tarihi Rekor geldi (6 Ağustos Dolar ve Euro kuru)

Düzenleyen:
Dolar bugün ne kadar? Dolardan Tarihi Rekor geldi (6 Ağustos Dolar ve Euro kuru)

EKONOMİ Haberleri

Dolar kurunda son durum nedir? euro kurunda son durum nedir? dolar bugün ne kadar? gibi sorular gün başlarken vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolardan tarihi rekor geldi. Dolar kuru 5.38 seviyesine ulaştı. 6 Ağustos Dolar kuru ve 6 ağustos Euro kuru ne kadar? İşte gün başlarken dolar ve euro ile ilgili tüm detaylar...

Dolar kurunda son durum nedir? euro kurunda son durum nedir? dolar bugün ne kadar? gibi sorular gün başlarken vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 6 Ağustos Dolar kuru ve 6 ağustos Euro kuru ne kadar? İşte gün başlarken dolar ve euro ile ilgili tüm detaylar...

Dolar/TL, haftaya 5.11 seviyesinin üzerinde rekor tazeleyerek başlamıştı.Cuma günkü işlemlerde 5.11'in üzerine tırmanarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar/TL kuru, Temmuz ayı Türkiye enflasyon verisi sonrasında bir miktar gerilemişti.ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonrasında düşüşünü sürdüren kur, haftayı 5.08'li seviyelerde tamamlamıştı.

TARİHİ REKOR

Dolar/TL kuru, Pazartesi günü erken işlemlerde 5,1167'den işlem gördü, ilerleyen saatlerde yükselişi hızlandırdı ve %1.5'in üzerinde artışla 5.19 seviyesini de aştı. Akşam saatlerinde kur tekrar yükselişe geçti ve 5.2462 seviyesine çıktı. Son olarak dolar 23.40 itibari ile 5,38'i gördü.

Euro/TL  de 6.19 seviyesini görerek rekor tazeledi.  

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...