Doğalgaz faturasında taksit dönemi! İGDAŞ 15 bankayla anlaşma sağladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğalgaz faturasında taksit dönemi! İGDAŞ 15 bankayla anlaşma sağladı

EKONOMİ Haberleri

Doğalgaz faturalarında kredi kartına vade farksız taksit dönemi başlıyor.15 banka ile anlaşan İGDAŞ, kış aylarının yaklaşması ile birlikte doğalgaz faturası katlanacak olan vatandaşların cebini bir nebze olsun rahatlatmak için harekete geçti. 31 Mayıs 2023'e kadar sürecek olan kredi kartına taksit kampanyasında taksit sayısı bankalara göre 2 ila 5 arasında değişecek.

Kasım ayı başladı, havalar iyice soğudu. İstanbul'da birçok bölgede kış kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başlarken, İstanbullular kara kışla birlikte katlanacak olan doğalfaz faturasını düşünmeye başladı. Vatandaşların daha kolay fatura ödeyebilmesi için bankalarla anlaşma yapan İGDAŞ, 'taksitle fatura ödeme dönemi'ni başlattı.15 banka ile yapılan anlaşmaya göre vatandaşlar, kredi kartına vade farksız taksit seçeneği ile birlikte faturalarını ödeyebilecek.

TAKSİT SAYISI BANKAYA GÖRE DEĞİŞİYOR

İGDAŞ'ın 15 banka ile sağladığı taksitli fatura ödeme kampanyası, 1 Ekim 2022 ile 31 Mayıs 2023 dönemini kapsayacak. Taksit sayısı ise bankalara göre 2 ila 5 arasında değişecek.

Anlaşma sağlanan bankalar ve taksit sayıları şöyle:

Halk Bankası: 5 taksit
Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası: 4 taksit
Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odea Bank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları: 3 taksit
Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank: 2 taksit 

VAKIF KATILIM'DAN FAİZSİZ 12 TAKSİTLİ FİNANS DESTEĞİ

İGDAŞ ve Vakıf Katılım arasında yapılan anlaşma kapsamında da başvuru yapan İstanbullulara faizsiz finansman desteği sağlanacak. 12 taksite kadar ödeme kolaylığının olacağı finansman desteği kampanyasında imzalar atıldı. İGDAŞ ile Vakıf Katılım arasında yapılan anlaşma çerçevesinde aboneler aldıkları finansman desteğini vade farksız ve masrafsız olarak 12 aya kadar taksitlendirebilecek.

KİMLER FİNANASMAN DESTEĞİNDEN YARARLANABİLECEK?

Kampanyanın detaylarını açıklayan İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen şöyle konuştu:

İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıp konforunu artırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşan kış öncesi abonelerimiz için faturalarını ödeme kolaylığı konusunda birçok çalışma yürüttük. Bunlardan bir yenisini 1 Kasım itibarıyla hayata geçiriyoruz. Vakıf Katılım ile yaptığımız anlaşma kapsamında bankada İGDAŞ aboneleri için bir limit tahsis edildi. İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler. Abonelerimiz banka tarafından tahsis edilecek limitleri kapsamında, kampanya dönemindeki faturaları için bu fırsattan faydalanabilecekler. Limitleri kapsamında ödenen faturalarını, masrafsız ve vade farksız olarak 12 aya kadar istedikleri taksit sayısına bölüp taksit tarihlerinde geri ödeyebilecekler.”

FİNANS DESTEĞİNDE SON TARİH 31 MART 2023

Tüketici finansman desteği kampanyasından yararlanmak isteyenler 1 Kasım’dan itibaren Vakıf Katılım şubelerine başvuru yapabilecek.  Kampanya 31 Mart 2023'e kadar devam edecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...