Dijital dönüşüm ders oldu

Dijital dönüşüm ders oldu

Ekonomi Haberleri

Vodafone Türkiye'nin dijital dönüşüm programı, birinci yıl dönümünde, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi'nde ders konusu oldu.

2009 yılında başlattığı stratejik dönüşüm programının haziran ayında dünyanın en prestijli işletme okullarından London Business School'un MBA müfredatında yer almasını sağlayan Vodafone Türkiye, şimdi de Kasım 2013'te ilan ettiği Dijital Dönüşüm Hareketi ile Boğaziçi Üniversitesi'nin ders programına girdi. Vodafone Türkiye'nin dijital pazarlama anlayışının tüm yönleriyle ele alınacağı "Digital Marketing" (Dijital Pazarlama) dersine konuk olan Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, öğrencilere şirketin dijital dönüşüm vizyonunu anlattı. Yapılan iş birliği ile nbsp;Vodafone, Dijital Pazarlama dersi için konuşmacı desteği sağlayacak. Vodafone temsilcilerinin proje danışmanlık desteği vereceği öğrenciler, projelerini Vodafone'a sunacak. Başarılı bulunanlara Vodafone'da staj ve iş imkânı sağlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...