Devlet internetten otomobil satacak

- Güncelleme:
Devlet internetten otomobil satacak

Ekonomi Haberleri

Kamu kurumları ihtiyaç duyduğu 9 bin 500 ürünü indirimli olarak Devlet Malzeme Ofisi'nin internet sitesinden alabilecek.

Kamu kurumlarının ürün ihtiyaçlarını karşılayan Devlet Malzeme Ofisi (DMO) internet üzerinden malzeme satışı yapacak. DMO'nun e-ticaret portalına giren kamu kurumları otomobilden tablet bilgisayara kadar 9 bin 500 ürün arasından istediğini seçebilecek. Kamunun mal ihtiyaçlarını karşılamakla görevli olan DMO, belediyeler, üst kurullar ve diğer tüm kamu kurumlarının her türlü ihtiyacını karşılamak için kolları sıvadı. Kurduğu e-ticaret portalıyla kamu kurumlarına tek tıkla mal satın alma imkanı sağlayan DMO, e-alışveriş yapan kurumlara yüzde 7 indirim yapacak. Sitede, popüler alışveriş sitelerinde olduğu gibi 'ürün arama', 'sanal alışveriş sepeti' ve 'ürün karşılaştırma' gibi uygulamalar bulunuyor. Sanal alışveriş sitesinde, fiyatı düşen ürünler de yine kamu kurumlarına duyuruluyor. Satılan ürünler arasında tablet bilgisayardan güvenlik sistemlerine, binek otomobilden bisiklete, ultrason cihazından jinekolog koltuğuna, battaniyeden nevresim takımına kadar 9 bin 500 ürün bulunuyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...