Dev banka konut kredisinde faizleri indirdi! Kampanyadan herkes yararlanabiliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dev banka konut kredisinde faizleri indirdi! Kampanyadan herkes yararlanabiliyor

Ekonomi Haberleri

En uygun koşullarda konut kredisi çekip hayallerindeki eve sahip olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. ING yüzde 2.39 faiz oranıyla konut kredisi kampanyasını duyurdu. ING konut kredisi aylık taksit ödemesi ne kadar?

Türkiye’de milyonlarca kişi konut sahibi olup kira ödeme derdine bir son vermek istiyor. Ev fiyatlarının hızla arttığı bu dönemde vatandaşlar için uygun konut kredisini bulmak epey sorun yaratabiliyor. Ancak özel bankalar arasında müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri veren ING konut kredisi kampanyasıyla dikkat çekmeyi başardı.

ING bankasından uygun koşullarda konut kredisi kullanmak isteyenler için yeni bir fırsat gündeme geldi. Düşük faiz oranlı konut kredisi arayanlar, ING şubelerine veya internet bankacılığı hizmetine başvuru yapabiliyorlar. Her gelir durumuna göre farklı ödeme seçenekleri sunan ING konut kredisi kampanyasının detayları açıklandı.

Dev banka konut kredisinde faizleri indirdi! Kampanyadan herkes yararlanabiliyor

ING KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Bütçesine uygun koşullarda konut kredisi çekip hayallerindeki evi satın almak isteyenler için önemli bir duyuru geldi. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan ING konut kredisi kampanyasının detaylarını açıkladı. Bankanın resmi web sitesinde yer alan duyuruya göre ING konut kredisinde 500 bin TL’ye kadar finansman desteğinde yüzde 2.39 faiz oranı uygulanacak.

ING KONUT KREDİSİ AYLIK ÖDEME TABLOSU

Konut kredisinde düşük faiz oranları sunan ING 500 bin TL limitli kredi kampanyasının detaylarını paylaştı. Bankanın resmi web sitesinde yer alan kredi maliyet tablosunda aylık taksit hesaplaması yapıldı. Buna göre 500 bin TL tutarında konut kredisi kullananlar, aylık yüzde 2.39 faiz oranını 120 ay vade seçeneğiyle çekebilecek.

Bu koşullarda müşterinin ING bankasına ödeyeceği aylık taksit tutarı 12 bin 696 TL oluyor. Yıllık akdi faiz oranı yüzde 28.68 olan ING konut kredisi kampanyasında kredi tahsis ücreti olarak tek seferlik 2 bin 500 TL talep ediliyor. ING konut kredisi toplam maliyet oranına sigorta dahil edilmeden hesaplama yapılıyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...