Deutsche Bank CEO'sundan Almanya ekonomisi için şok sözler: Reesyonu engelleyemez

Düzenleyen:
Deutsche Bank CEO'sundan Almanya ekonomisi için şok sözler: Reesyonu engelleyemez

EKONOMİ Haberleri

AB'nin en büyük ekonomisine sahip ülke olan Almanya için karamsar bir tablo ortaya konuldu. Ülkenin en büyük bankası Deutsche Bank CEO'su Sewing, "Almanya artık bir resesyonu engelleyemez" ifadelerini kullandı.

Frankfurt'ta düzenlenen bir konferansta konuşan Deutsche Bank CEO'su Christian Sewing, "Almanya artık bir resesyonu engelleyemez" dedi.

Almanya'nın artan izolasyon ve büyüyen gerilimler dikkate alındığında şu anda Çin ile başa çıkma "zorlu sorusu" ile yüzleşmesi gerektiğini belirten Sewing, "Çin'e bağımlılığın azaltılmasının, Rus enerjisi ile ilişkinin tamamen koparılması kadar temel değişiklik gerektirdiğini vurguladı.

Avrupa'da sınır ötesi bankacılık konsolidasyonu çağrısını tekrarlayan Sewing, "Amerika ile eşit şekilde rekabet edebilmek için Avrupa'da büyük bankalar için doğru şartları oluşturmalıyız" dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...