Denizbank para transferini MoneyGram'la yapacak

Denizbank para transferini MoneyGram'la yapacak

Ekonomi Haberleri

MoneyGram ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile Denizbank müşterisi olsun olmasın herkese para transferini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirecek.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, MoneyGram ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile Denizbank müşterisi olsun olmasın herkese para transferini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirme imkânı sunduklarını söyledi. Hakan Ateş, Türkiye'de Denizbank'ın bulunduğu her noktada, MoneyGram ile para transferi gerçekleştirileceğini ifade etti. Hakan Ateş, yurt dışında da işçi, öğrenci, yanında nakit taşımak istemeyen turist, iş adamı ya da ani para gönderme ihtiyacı içinde bulunan kişilerin, banka hesabına ihtiyaç duymaksızın ve kart sahibi olma zorunluluğu olmaksızın para transfer işlemlerini Denizbank şubelerinden gerçekleştirebileceklerini söyledi. Ateş, para transferi açısından MoneyGram'ın SWIFT ve ayaklı bankalara göre çok daha güvenli olduğuna dikkati çekti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...