Dar gelirliye müjde yolda! Detayları Erdoğan açıklayacak

Düzenleyen:
Dar gelirliye müjde yolda! Detayları Erdoğan açıklayacak

EKONOMİ Haberleri

Maliye ve Adalet Bakanlıklarının dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yaptığı çalışma bitmek üzere. Düzenleme ile vergi ve harç gibi borçları yüzünden icralık olanlar rahat nefes alacak.

Dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış problemlerin çözümü için Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarının yürüttüğü çalışmada son aşamaya gelindi. Bu doğrultuda, iki bakanlığın yetkilileri bugün son bir toplantı yapacak.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, iki bakanlığın yaptığı ortak çalışmayla dar gelirlilerin maddi konularda yargıya taşınan meselelerinin çözümü için bir taslak çalışma hazırlandı. Taslağın kapsamına ilişkin detaylar dünkü toplantıda görüşüldü. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlıklarınca hazırlanan çalışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Dar gelirli vatandaşları ilgilendiren düzenlemenin detaylarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...