Çözümle yatırım geldi

Çözümle yatırım geldi

Ekonomi Haberleri

BİMEKS Genel Müdürü Arif Bayraktar, kısa süre içerisinde Yüksekova ve Şırnak'ta da mağaza açacaklarını söyledi.

Çözüm süreci silahları susturunca, Güneydoğu'ya yatırımlarda patlama oldu. Güneydoğu Anadolu'nun güvenlik riski en yüksek ili olan Hakkari'de ilk kez bir teknoloji mağazası, Bimeks tarafından açıldı. Şehirdeki ilk teknoloji perakende mağazası Bimeks'in toplamda 107'nci, franchise olarak da 47'nci şubesi açılmış oldu. Geçtiğimiz yıl Electro World ve Darty'yi bünyesine katan teknoloji perakendecisi Bimeks, bölgenin ilk teknoloji marketini açtıktan sonra yeni şube için de hazır olduğunu açıkladı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de yakın zamanda şube açacaklarını ifade eden Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Yüksekova'da da franchise şubemizi 2014 yılı içinde açacağız. Ayrıca Şırnak'ta da yakın zamanda şubemiz olacak" diye konuştu.
Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Doğu illerimizde istihdamı giderek artırıyoruz. Ayrıca içinde bulunduğumuz barış sürecini desteklemek, Kuzey Irak'tan kaynaklanan ticari potansiyeli de değerlendirmek istiyoruz. Mağazaya stok ve inşaatla birlikte 1 milyon liranın üzerinde bir yatırım yaptık. Osmaniye ve Yozgat'ta da mağaza açacağız" dedi. Franchise mağaza ortağı Burhan Çapik ise "Şehrimize farklı sektörlerden gelecekler için de örnek olmak istiyoruz" dedi.
Uğur Küçük/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...