Çocukluğunun geçtiği Kars'a okul yaptırdı

Düzenleyen:
Çocukluğunun geçtiği Kars'a okul yaptırdı

Ekonomi Haberleri

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz ve Tatiş Ailesi'nin 6 milyon lira yatırımla Kars'ta inşa ettiği 12 derslikli, 480 öğrenci kapasiteli Cevriye Tatiş Ortaokulu hizmete girdi.

Önder Çelik KARS
SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz ve Tatiş Ailesi'nin 6 milyon lira yatırımla Kars'ta inşa ettiği 12 derslikli, 480 öğrenci kapasiteli Cevriye Tatiş Ortaokulu hizmete girdi. Sanatçı Gülben Ergen, AK Parti milletvekilleri Yusuf Selahattin Beyribey ve Ahmet Arslan ile vali Günay Özdemir'in katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Vali Özdemir, hayırseverlere teşekkür ederek, "Devlet olarak bu kadar hızlı bir şekilde okulu bitiremezdik" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun da, şehirde hayırseverlerin 312 derslikli 27 okul yaptırdığını belirterek, 18 pansiyonun da inşasının devam ettiğini ifade etti. Karslı işadamı Sezgin Baran Korkmaz ise, "Allah izin verdikçe Kars'a okul yaptırmaya devam edeceğim" ifadesini kullandı.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Okulun açılış kurdelesini; Gülben Ergen, AK Parti milletvekilleri Yusuf Selahattin Beyribey (sol 3), Ahmet Arslan (sağda) ile Kars Valisi Günay Özdemir (sağ 2) ve Sezgin Baran Korkmaz (sağ 3) kesti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...