Cobra ve Arma Şili'de görücüye çıkıyor

Cobra ve Arma Şili'de görücüye çıkıyor

Ekonomi Haberleri

Otokar, 25-30 Mart tarihlerinde Şili'de düzenlenen uluslararası Hava ve Uzay Fuarı FIDAE 2014'te dünyaca tanınan zırhlı araçları Cobra ve Arma'yı tanıtacak

Yeni pazarlara açılmak için harekete geçen Otokar, 25-30 Mart tarihleri arasında Şili'de düzenlenen uluslararası Hava ve Uzay Fuarı FIDAE 2014'te dünyaca tanınan zırhlı araçları Cobra ve Arma'yı tanıtacak. nbsp;Ziyaretçiler 8x8 zırhlı muharebe aracı Arma'yı Otokar tarafından tasarlanan Mızrak-30 kule sistemi ile, yüzebilme kabiliyeti, koruma ve modülerlik bakımından dünyadaki tek örneği olan Cobra'yı da Keskin Kule ile birlikte inceleme fırsatı bulacak. Yeni pazarlara açılmak istediklerini belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, "Tasarımı ve üretimi tamamen Otokar'a ait olan araçlarımız 5 kıtada 30'a yakın ülkede aktif olarak kullanılıyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...