Çipras'ı Merkel ikna etti

Çipras'ı Merkel ikna etti

Ekonomi Haberleri

Yanis Varoufakis istifasından sonraki ilk röportajında Avro Grubu ve Yunan Başbakan Aleksis Çipras'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski Yunan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis istifasından sonraki ilk röportajında Avro Grubu ve Yunan Başbakan Aleksis Çipras'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beş ay boyunca günde 2 saat uyuduğunu ve yaşadığı stres sona erdiği için rahatlamış hissettiğini söyleyen Varoufakis, "Üstüne çok çalıştığım, mantıksal bütünlüğü olan argümanlarla karşılarına gittiğimde bana sanki hiç konuşmamışım gibi boş boş baktılar" dedi. Eski Bakan, Avro Grubu'nun, Avrupalıların hayatlarını belirlemek gibi bir gücü elinde tutarken hiçbir üyenin kimseye hesap vermediğini ve aslında bu grubun pek de işlemediğini belirtti. Varoufakis, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Çipras'a endişelenmemesini ve Yunanistan'ın Troyka'yla çalışması gerektiğini, kötü bir şey olmasına izin vermeyeceğini söyleyerek Yunan Başbakan'ı yatıştırmaya çalıştığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...