C.H. Robinson pazar payı, taşıyıcı ağı ve yerel ekibini büyütecek

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - İSTANBUL
- Güncelleme:
C.H. Robinson pazar payı, taşıyıcı ağı ve yerel ekibini büyütecek

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ - İSTANBUL

Türkiye’de 10’uncu yılını dolduran tedarik zinciri platformu C.H. Robinson, yaklaşık bin şirketin yer aldığı alt taşıyıcı ağı ile 150’den fazla müşteriye hizmet sunuyor.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Türkiye’de faaliyete başladığı günden bu yana her yıl çift haneli büyüyen şirket, 2024’te Türkiye’de pazar payı, taşıyıcı ağı ve yerel ekibini büyütmeyi hedefliyor.

C.H. Robinson Avrupa Ulaştırma Başkan Yardımcısı Chris Mills, 2012’den bu yana Avrupa’da 5 şirket satın aldıklarını anlatarak, Türkiye’de de satın alma fırsatlarını değerlendirdiklerini söyledi.

"YÜZDE 47 AZALTMAYI BAŞARDIK"

Dünya genelinde 200 bin müşteriye hizmet sağladıklarını ifade eden Mills "5 yıl önce 2025’e kadar emisyon yoğunluğunu yüzde 40 azaltmak adına kendimize bir hedef koyduk. Ancak kısa sürede bu hedefin çok ilerisine geçerek Aralık 2022 itibarıyla Kapsam 1 ve Kapsam 2 emisyon yoğunluğunu yüzde 47 azaltmayı başardık" dedi.

Türkiye’de pazar paylarının yüzde 0,5 olduğuna işaret eden C.H. Robinson Türkiye Genel Müdürü Gökalp Ertuğrul ise şunları kaydetti: "Küresel ticaretin önemli bir oyuncusu olan Türkiye, Avrupa, Asya ve Orta Doğu arasında kritik bir bağlantı görevi görüyor. C.H. Robinson olarak, konumu ve fabrika tesisleri ile Avrupa tedarik zincirinde önemli bir rol oynayan Türkiye’deki odağımızı korumayı sürdüreceğiz.

Kendi ekipmanlarımız olmamasına rağmen uluslararası taşımacılıkta araç ve ürün görünürlüğü sağlama konusunda Avrupa ve Türkiye’de lider konumdayız."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ - İSTANBUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...