Cepte 0 212 dönemi

Cepte 0 212 dönemi

Ekonomi Haberleri

Sabit hatlarda yeni dönem başlıyor. Şimdilik firmalar için sunulan hizmetle 0 212, 0 216 gibi alan adına sahip telefon numaraları Vodafone ile cebe giriyor

Ömer Temür İSTANBUL
Vodafone Türkiye, iş yerlerinde kullanılan sabit telefon numaralarını cebe taşıyor. Artık bundan böyle 0 212..., 0 216... gibi sabit hatlar Vodafone'a taşınabilecek. Türkiye'de bir ilk olan “Vodafone Tek Telefon” servisinden şimdilik Vodafone Red Business üyesi işletmeler yararlanacak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, firmaların faturaya ek 1 TL gibi sembolik bir ödeme yaparak bu hizmetten faydalanabileceğini belirterek, “Türkiye'deki orta ölçekli işletmelerin aylık sabit telefon faturası 150 TL'yi aşıyor. Ayda yalnızca ek 1 TL'ye sunduğumuz bu hizmet ile işletmelerin aylık sabit faturalarını sıfırlayarak önemli bir maliyet avantajı sağlıyoruz. Hizmet sayesinde işletmelerin santral yatırımı yapmasına da gerek kalmıyor. Firmaları 500-1000 TL arası santral yatırımından kurtarıyoruz. Ayrıca Çağrı Yönlendirme özelliği ile sabit telefon numarasına gelen aramalar, önceden tanımlanmış mobil numaralara iletiliyor. Gruptaki bütün mobil telefonlar, yapılmış olan ayara göre aynı anda veya sırayla çalabiliyor. Otomatik Çağrı Yanıtlama özelliği ile sabit telefon numarası aradığında, aramanın istenilen firma kontağına doğrudan iletilebilmesi için arayan kişiye menü özelliği ve kaydedilebilen anonslar ile farklı yönlendirme seçenekleri sunulabiliyor. Yani telesekreter hizmeti de sağlanmış oluyor” dedi. 
SINIRSIZ DEPOLAMA İMKÂNI
 Vodafone, yenilediği Red Business tarifeleri kapsamında abonelerine “Vodafone Tek Telefon” servisi dışında başka avantajlar da sunuyor. Buna göre aboneler Her Şey Dahil Pasaport sayesinde Vodafone Red Business tarifelerini 51 ülkede özgürce kullanabiliyor. Şirketle sürekli bağlantı sağlamak isteyen aboneler ise Vodafone'un ücretsiz Güvenli Depo servisi ile kurumsal verilerini ve kişisel dosyalarını bulutta sınırsız saklayabiliyor. Red Business tarifeleri aynı zamanda 4.5G'ye hazır tarife özelliğini de taşıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan Red Business tarifelerine özel alınan izin sayesinde, Red Business tarifesi kullanıcıları, 1 Nisan 2016'da 4.5G teknolojisine otomatik olarak geçiş yapabilecek.
AKSOY: Firmalara  162 milyon lira fayda sağladık 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone olarak KOBİ'leri yarına hazırladıklarını belirterek, “Vodafone Red Business sadece tarifelerden oluşan bir platform değil. GSM dışı faydalarıyla da işletmelerin hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Red Business kapsamında sunduğumuz ayrıcalıklar sayesinde, abonelerimize GSM dışı faydalarla 3 milyon TL, Her Şey Dahil Pasaport ile 137 milyon TL, yurt dışı aramalarda 22 milyon TL olmak üzere sadece 1 yılda toplam 162 milyon TL'lik fayda sağladık” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...