ÇAYKUR ÇAY FİYATLARI 2023 | 15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ÇAYKUR ÇAY FİYATLARI 2023 | 15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?

Ekonomi Haberleri

Vatandaşlar çaya ne kadar zam geldiğini merak ediyorlar. Çaya ne kadar zam geldiğini merak eden vatandaşlar arama motorlarında “15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?” sorgulamaları yapılıyor. Peki, 15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte o detaylar…

Çaykur çaya yeni bir zam daha yapıldığını açıkladı. Çaya gelen zamdan sonra vatandaşlar arama motorlarında 15 Ağustos 2023 itibariyle zamlı çay fiyatları ne kadar? sorularını araştırmaya başladılar. Çaykur yetkilileri artan maliyetler ve enflasyon göz önüne alınarak zamların yapıldığını açıkladı. Çaya ne kadar zam geldiğini merak eden vatandaşlar arama motorlarında “15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?” sorularının cevaplarını araştırıyorlar

ÇAYKUR ÇAY FİYATLARI 2023 | 15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?

ÇAY FİYATLARI NE KADAR OLDU, ZAM MI GELDİ?

Çaykur ağustos ayı itibariyle çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında yeni bir zam daha yaptı. Haziran’dan bu yana kuru çay fiyatları yüzde 63,6 zamlandı. Yeni fiyatlar toptan satış yapan firmalara gönderilmeye başlandı.

Bloomberg HT’den İrfan Donat’ın haberine göre 8 Haziran’da kuru çay fiyatlarına yüzde 43 zam yapan Çaykur, ikinci zammını 14 Temmuz’da yüzde 9.5 oranında gerçekleştirmişti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...